Kuvateksti

Turun Kivurakointi Oy:n tarina.

Yrityksen ensi askeleet otettiin keväällä 2009 kun kaksi nuorta kivimiestä päätti toteuttaa unelmansa omasta yrityksestä.

Kesken taantuman rohkeutta yrityksen perustamiseen antoi Lemminkäinen Infran silloisen Turun päällikön lupaus aliurakointitöistä.

Suunnittelun, laskelmien ja yrittäjäkurssin jälkeen kesäkuussa 2009 kaikki oli valmista yrityksen perustamiseen ja 09.06.2009 Turun Kiviurakointi Oy oli rekisteröity kaupparekisteriin.

Vaikka yrityksen ensimmäiset vuodet teimme tiivistä yhteistyötä Lemminkäisen kanssa olivat yksityiset omakotitalo ja rivitalo asukkaat jo heti alusta saakka meille tärkein asiakasryhmä.

Vuosiin on mahtunut lukematon määrä mitä erilaisempia urakoita. Yhteistyökumppaneita on matkan varrella ollut useita ja olemme heille kiitollisia, että he ovat olleet osaltaan mahdollistamassa yrityksemme toimintaa vuosien saatossa. Osan kanssa tiet ovat sittemmin erkaantuneet ja osan kanssa teemme vielä tänä päivänäkin yhteistyötä. Aliurakointia olemme tehneet Lemminkäisen lisäksi mm. Maisemaurakointi Mäkinen Oy:lle, Betonilaatta Oy:lle ja Asfaltti Sarvolle. Rakennusliike Nummela on myös ollut pitkään tärkeä yhteistyökumppani.

Työn laatu ja oman ammattitaidon kehittäminen on ollut alusta saakka meille ensiarvoisen tärkeää ja se oli iso syy oman yrityksen perustamisen takana.

Yhteistyö omakotitalo asukkaiden kanssa on mielestämme toiminut erittäin hyvin alusta saakka. Koemme, että siinä merkittävänä tekijänä on ollut se että me yrittäjät Jaska ja Timo hoidamme itse sekä myynnin että asennustyöt jolloin asiakas on alusta loppuun tekemisissä samojen henkilöiden kanssa.

Matkan varrelle on osunut pienempiä ja isompia haasteita, iloja ja suruja, mutta matka jatkuu luottavaisin mielin kohti vuotta 2019 jolloin Turun Kiviurakointi Oy juhlii 10-vuotissynttäreitä!